Badrumsrenovering Södertälje

KAW Entreprenad – badrumsrenovering Södertälje

Vi är det trygga valet för alla i Södertälje med omnejd som behöver hjälp med badrumsrenovering. Tack vare bred kompetens och lång erfarenhet kan vi utöver detta åta oss allt ifrån små måleriarbeten till stora ombyggnationer.

Dina experter på byggtjänster i Stockholm & Södermanland

Välkommen till KAW Entreprenad, företaget som månar om sina kunders specifika önskemål och behov. Om du exempelvis behöver hjälp med tillbyggnad, ombyggnad, reparation och totalentreprenad, då har du kommit rätt. Vår kompetens på området gör oss till experter på att kartlägga och tillfredsställa våra kunders specifika behov. Våra kunder är inkluderade och delaktiga i byggprocessen från början till slut. Här arbetar vi alltid med kvalitet och noggrannhet i fokus.

Våra tjänster

Här hos KAW Entreprenad finns det en bredd på kompetensen när det kommer till byggsektorn. Av oss kan du få hjälp med stort sett det mesta som har med bygg att göra. Från de små uppdragen till de större. Ingenting är omöjligt för oss. Vi anpassar alltid arbetet utifrån kundens önskemål och behov. Läs mer om oss här.

Totalentreprenad

Vi tar ansvar för hela byggprocessen, från planering till färdigställande, med högkvalitativa material och noggrannhet för att skapa din dröm. Vi samordnar alla moment för att göra det så smidigt som möjligt.

Tillbyggnation

Skapa mer utrymme och funktionella tillägg till ditt hem eller företag, med fokus på harmoni, stil och funktionalitet. Vi lyssnar på dina behov och skapar skräddarsydda lösningar.

Ombyggnation

Låt oss förvandla dina befintliga utrymmen genom modernisering och omstrukturering för att passa dina förändrade behov och önskemål. Vi säkerställer att varje detalj är omsorgsfullt planerad och utförd.

Badrumsrenovering Södertälje

Badrumsrenovering Södertälje

Vi skapar avkopplande och funktionella badrum där varje detalj är noggrant utvald och installerad med precision. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar som ger dig det badrum du drömt om.

Stenläggning

Få vackra och hållbara utomhusytor med professionell stenläggning, oavsett om det är för trädgårdsgångar, uteplatser eller uppfarter. Vi använder högkvalitativa stenar och expertis för långvarig skönhet.

Köksrenovering

Ge ditt kök ett lyft med en köksrenovering. Vi ger dig en funktionell och stilfull plats för matlagning och samvaro. Med rätt lösningar och material skapar vi ett kök som passar din livsstil och smak.

Målning

Av oss kan du få gedigen hjälp med måleriarbeten med ett stilfullt resultat. Ta vår hjälp med att måla om ett rum eller hela ditt hem.

Fasadarbeten

Vi förbättrar och skyddar din fastighets exteriör med högkvalitativa fasadarbeten. Från reparationer till helt nya fasader, vi kombinerar skicklighet och materialval för att ge din byggnad långvarig skönhet och hållbarhet.

Kaw Entreprenad
0739795111
Brogatan 14, 645 61 Stallarholmen

Flexibel byggservice

Här kan du få hjälp med små som stora uppdrag. Vi bygger allt från altaner som går på några dagar, till större projekt som varar över flera veckor. Vårt arbete genomförs alltid med ambitionen om att du som kund ska blir helt nöjd.